Συχνές ερωτήσεις

faq

Ποια είναι η μέθοδος αποστολής που χρησιμοποιούμε;
Όλα τα είδη αποστέλλονται από τη Λάρισα με τα ΕΛΤΑ και με αριθμό εντοπισμού. Tο δέμα σας θα το λάβετε από τον Εθνικό Μεταφορέα σας. Ορισμένες χώρες, όπως η Αυστραλία, δεν προσφέρουν εντοπισμό δέματος στο διαδίκτυο.

Αριθμός εντοπισμού
Μόλις η παραγγελία σας αποσταλεί, θα λάβετε μια ειδοποίηση αποστολής και ο αριθμός παρακολούθησης θα βρίσκεται στη σελίδα Παραγγελίες σας.
1) Μεταβείτε στο You & gt; Αγορές και κριτικές και βρείτε την παραγγελία
2) Στην επάνω δεξιά γωνία της παραγγελίας, θα εμφανιστεί ένα πλαίσιο με την κατάσταση αποστολής της Θα δείτε ένα κουμπί με την ένδειξη Track Package!

Προσαρμοσμένες και εξατομικευμένες παραγγελίες
Οι προσαρμοσμένες παραγγελίες είναι ευπρόσδεκτες, γι 'αυτό παρακαλώ μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου εάν έχετε συγκεκριμένο σχεδιασμό ή χρώμα στο μυαλό σας.

Αλλάξα γνώμη, μπορώ να επιστρέψω το στοιχείο μου;
Μπορείτε να επιστρέψετε το στοιχείο σας, με δικά σας έξοδα, επικοινωνώντας μαζί μου εντός 14 ημερών από την παράδοση και αποστολή του στοιχείου πίσω σε μένα, προσεκτικά συσκευασμένα, εντός 30 ημερών από την παράδοση. Μόλις το παραλάβω, χωρίς ζημιά, θα εκδώσω επιστροφή χρημάτων για το κόστος του αντικειμένου - τα έξοδα αποστολής δεν επιστρέφοντα

Διακόπτης dimmer
Οι καθρέφτες μας διαθέτουν διακόπτη on-off (τα μοντέλα XL διαθέτουν 2 διακόπτες ενεργοποίησης-απενεργοποίησης έτσι ώστε να έχετε τα μισά φώτα στη μέση για περισσότερο ή λιγότερο φως) αλλά μπορείτε να επιλέξετε έναν περιστροφικό διακόπτη dimmer (για να ελέγξετε τη φωτεινότητα του φώτα) για ένα επιπλέον κόστος 30 $. Λάβετε υπόψη ότι ο διακόπτης dimmer μπορεί να χωρέσει έως και 450watt, ώστε να είναι καλύτερο να χρησιμοποιηθεί με λαμπτήρες LED.

Ποιοι βολβοί πρέπει να χρησιμοποιήσω;
Συνιστούμε τη χρήση λαμπτήρων LED για τον καθρέφτη ματαιοδοξίας. Οι λαμπτήρες LED διαρκούν περισσότερο, είναι πιο ανθεκτικοί και προσφέρουν συγκρίσιμη ή καλύτερη ποιότητα φωτισμού από άλλους τύπους φωτισμού. Επιπλέον, οι λυχνίες LED εκπέμπουν πολύ λίγη θερμότητα. Σε σύγκριση, οι λαμπτήρες πυρακτώσεως απελευθερώνουν το 90% της ενέργειας τους ως θερμότητα και τα CFL απελευθερώνουν περίπου το 80% της ενέργειας τους ως θερμότητα. Μην αφαιρείτε από το κόστος εκ των προτέρων των φώτων LED. Θα μπορούσαν να σας εξοικονομήσουν εκατοντάδες μακροπρόθεσμα:)